Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΦΑΡΙΣ. Ενδιαφέρον έχουν τα θέματα της πρώτης συνεδρίασης του 2015.

      ΦΑΡΙΣ. 1η Συνεδρίαση/2015  του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Eπιχείρησης «ΦΑΡΙΣ», που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Αριστομένους 28, την Τετάρτη 28/1/2015  και ώρα 13.30.

UΘθέματα Δ.Σ. πρός συζήτηση και λήψη απόφασης
1.  Αποδοχή Δωρεών
2.  Ορισμός Διευθυντή της Κ.Ε ΦΑΡΙΣ.
3.  Έγκριση Πρακτικού κλήρωσης επιτροπών 2015.
4. Ορισμός μέλους Δ.Σ για την επιτροπή καλής εκτέλεσης υπηρεσιών ΠΔ 28/80, για το έτος 2015 με διαδικασία κλήρωσης.
5.  Απαλλαγή Υπευθύνου διαχείρισης εξόδων πάγιας προκαταβολής έτους 2014 .
6.  Ορισμός υπολόγου διαχείρισης εξόδων πάγιας προκαταβολής για το έτος 2015.
7.  Έγκριση σύναψης σύμβασης με την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας για την υλοποίηση του έργου
«Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER του ΑΞΟΝΑ 4 του προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013.
8.  Έγκριση αμοιβών καλλιτεχνών που λαμβάνουν μέρος στις επιτροπές κατατακτηρίων και απολυτηρίων εξετάσεων του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.
9.   Έγκριση όρων παραχώρησης χρήσης αιθουσών της ΦΑΡΙΣ.
10. Τροποποίηση της υπ. αριθ.51/2012 απόφασης του Δ.Σ, η οποία αφορά την έγκριση όρων διαχείρισης λειτουργίας Αμφιθέατρου Κάστρου.
11. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτιστικής Ανάπτυξης μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ» για τη λειτουργία του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας.
12. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας ¨ΦΑΡΙΣ¨, για τη συνέχιση της ανάπτυξης στην Καλαμάτα του θεσμού «ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΟΡΟΥ» (ΔΙ.ΚΕ.ΧΟ.) και τη συνέχιση της δραστηριοποίησης του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

13. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης Κοινωνικής Ανάπτυξης μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας, της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, της Κτηματική Καλαμάτας Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ¨ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ¨ και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας. ¨ΦΑΡΙΣ¨.

1 σχόλιο:

Ερωτήσεις στο δημοτικο συμβούλιο

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ερωτήσεις προς το Δ. Σ. Καλαμάτας Γραμματεία συμβουλίου Κυρία πρόεδρε, Σας καταθέτουμε τις παρακάτω...