Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Ερωτήσεις προς το Δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας
Γραμματεία συμβουλίου
Κυρία πρόεδρε,
Σας καταθέτουμε τις παρακάτω ερωτήσεις - αιτήματα της δημοτικής μας παράταξης με εισηγητή τον υπογράφοντα και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες όπως προβλέπετε στον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού συμβουλίου.

1) Αν έχετε σχεδιάσει και συζητήσει με τους εμπλεκόμενους και ενδιαφερόμενους φορείς για τις φετινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ναυαρίνου. Θα συζητηθεί το θέμα στην επιτροπή διαβούλευσης του δήμου.

2) Αν έχετε εξετάσει την δυνατότητα να δίνονται τα κατασχεμένα βοοειδή Ταϋγέτου, για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου.

3) Πότε προβλέπετε να αρχίσουν οι εργασίες για την κατασκευή του κυκλοφοριακού κόμβου στην ΕΟ Καλαμάτας – Μάνης στη θέση του «Φωτεινή».

4) Πότε προβλέπετε η διάνοιξη της Αριστομένους όπως είχαμε προσδιορίσει στο προεκλογικό μας πρόγραμμα και είχατε και σεις εξαγγείλει.

5)  Προτείνουμε την διεξαγωγή ημερίδας σε συνεργασία με τον ΑΣ Καλαμάτας και τη γεωτεχνική υπηρεσία του δήμου με καλεσμένο γνωστό φυτοπαθολόγο για την ενημέρωση των ελαιοπαραγωγών για το βακτήριο xyllela distizioza. Να μπορέσουμε να αποφύγουμε τα προβλήματα που είχαμε με τους φοίνικες.
6)  Προτείνουμε την λήψη απόφασης για την διαχείριση ενός μικρού μέρους των απορριμμάτων του γειτονικού μας δήμου και έδρα της περιφέρειας, Δήμου Τρίπολης.  Ο σκοπός μας θα είναι αφενός να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στο δυσεπίλυτο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αφετέρου να αποφορτιστεί η κατάσταση την περίοδο των εορτών δίνοντας βεβαίως την ευκαιρία να δουν και να αξιολογήσουν τα πλεονεκτήματα της δική μας μονάδας διαχείρισης.  Προφανώς θα υπάρχει η αντίστοιχη χρέωση που έχουμε για το κόστος διαχείρισης και στους δημότες μας.

Παρακαλώ οι ερωτήσεις - αιτήματα να απαντηθούν γραπτώς όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας.




Μιχάλης Αντωνόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ερωτήσεις στο δημοτικο συμβούλιο

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ερωτήσεις προς το Δ. Σ. Καλαμάτας Γραμματεία συμβουλίου Κυρία πρόεδρε, Σας καταθέτουμε τις παρακάτω...