Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ερωτήσεις προς τη δημοτική αρχή Καλαμάτας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
1. Δεκάδες δήμοι της χώρας μας έχουν ανταποκριθεί και πάρει θέση στο κάλεσμα αλληλεγγύης στο πρόβλημα των χιλιάδων μεταναστών  που βρίσκονται κυριολεκτικά στους δρόμους και τις πλατείες, περιμένοντας την προώθηση τους σε χώρες της ΕΕ.
Ποια η θέση σας, σχετικά με τη δημιουργία hot spot στο δήμο Καλαμάτας, καθότι έχει έντονα ακουστεί και η Καλαμάτα στη λειτουργία τέτοιων κέντρων συγκέντρωσης.

2.  Πως προβλέπεται να αντιμετωπίσει η δημοτική αρχή το ζήτημα των νέων τεχνικών έργων και παρεμβάσεων στη κεντρική παραλιακή οδό Ναυαρίνου, καθότι ύστερα και από το τελευταίο τραγικό δυστύχημα, το  δεύτερο μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αμφισβητείται έντονα η τεχνική αρτιότητα των παρεμβάσεων από άποψη τουλάχιστον οδικής ασφάλειας πεζών και τροχοφόρων.  Μειώθηκε το εύρος της οδού, μειώθηκε το κράσπεδο, τοποθετηθήκαν κυβόλιθοι με μικρή συνοχή και αντιολισθητικότητα σε σχέση με την άσφαλτο και πολλά άλλα.  Θα υπάρξει από τη πλευρά σας επανεξέταση της τεχνικής παρέμβασης στο συγκεκριμένο σημείο η την θεωρείται άρτια και συμβατή με την κείμενη νομοθεσία.

Μιχάλης Αντωνόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος, Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ερωτήσεις στο δημοτικο συμβούλιο

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ερωτήσεις προς το Δ. Σ. Καλαμάτας Γραμματεία συμβουλίου Κυρία πρόεδρε, Σας καταθέτουμε τις παρακάτω...