Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ερωτήσεις και Προτάσεις προς το Δημοτική Αρχή Καλαμάτας

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Το σιδηροδρομικό δίκτυο της Πελοποννήσου, συμπεριλαμβανομένου και του κλάδου Αχαΐας - Ηλείας, διακινεί το 16% της συνολικής επιβατικής κίνησης του ΟΣΕ. Κατά το έτος 1997 το δίκτυο της Πελοποννήσου εξυπηρέτησε συνολικά 1.569.131 επιβάτες. Την τελευταία 10ετία λειτουργίας της γραμμής η επιβατική κίνηση παρουσίασε μια αύξηση της τάξης του 1,25%. Όσον αφορά στη σημαντικότητα των σταθμών, ο σταθμός της Καλαμάτας συμπεριλαμβάνεται στους 30 σημαντικότερους σταθμούς της Ελλάδας». Τα αμέσως επόμενα χρόνια κανένα από αυτά τα στοιχεία δεν ελήφθη υπόψη από υπηρεσιακούς και πολιτικούς υπεύθυνους. 
Μετά και από την ημερίδα του Ανοιχτού Δήμου για το τραίνο στην Πελοπόννησο και την επαναφορά του θέματος στο τοπικό τύπο και στην κοινή γνώμη της Μεσσηνίας και όχι μόνο, αιτούμεθα όπως συμπεριλάβετε το παραπάνω πολύ σημαντικό ζήτημα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης του δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας.

Ευχαριστούμε
Μιχάλης Αντωνόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος, Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ερωτήσεις στο δημοτικο συμβούλιο

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ερωτήσεις προς το Δ. Σ. Καλαμάτας Γραμματεία συμβουλίου Κυρία πρόεδρε, Σας καταθέτουμε τις παρακάτω...