Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ερωτήσεις προς τη δημοτική αρχή Καλαμάτας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Ερωτήσεις προτάσεις προς το Δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας
Γραμματεία συμβουλίου
Κυρία πρόεδρε,
Σας καταθέτουμε τις παρακάτω ερωτήσεις – αιτήματα - προτάσεις της δημοτικής μας παράταξης με εισηγητή τον υπογράφοντα και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες όπως προβλέπετε στον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού συμβουλίου.

1) Ποιο το Τοπικό Σχέδιο Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων καθώς και η δυνατότητα χωροθέτησης ήπιων υποδομών διαχείρισης εντός σχεδίου πόλης, σύμφωνα με το νέο ΕΣΔΑ και τα άρθρα 22 και 35 του Ν4042/12 και του άρθρου 28 της οδηγίας 2008/98/ΕΚ.  Έχει γίνει σχετική πρόταση και αν έχει επεξεργασθεί από τα όργανα διαβούλευσης του δήμου.


2) Ολοκληρωμένη διαχείριση των υποδομών του ορεινού όγκου του Ταϋγέτου.  Προτείνουμε την διεξαγωγή εσπερίδας – ανοικτής σύσκεψης με τους εμπλεκόμενους φορείς και κατοίκους για τον σχεδιασμό του νέου ολοκληρωμένου προγράμματος σε σχέση με το νέο ΕΣΠΑ και αλλά χρηματοδοτικά προγράμματα (Horizon).  Στην διοργάνωση ο συνδυασμός μας μπορεί να συνεισφέρει οργανωτικά αλλά και με συμμετοχή εξειδικευμένων στελεχών αναπτυξιακών εταιρειών και από άλλες περιοχές της χώρας.
Παρακαλώ οι ερωτήσεις – αιτήματα - προτάσεις να απαντηθούν γραπτώς όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας.



Μιχάλης Αντωνόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ερωτήσεις στο δημοτικο συμβούλιο

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ερωτήσεις προς το Δ. Σ. Καλαμάτας Γραμματεία συμβουλίου Κυρία πρόεδρε, Σας καταθέτουμε τις παρακάτω...